Tack!

Swing var utlovat och swing blev det, när den första (och förhoppningsvis inte sista) mycket välbesökta jazzfestivalen Time to Swing! gick av stapeln i Broby hembygdspark i söndags. Värdbandet Krister Wall Kvartett med gäster visade var skåpet ska stå och bjöd på härlig musik i hela fem timmar. Solen gassade och stämningen var på topp. Medhavda picknickkorgar avnjöts och Broby hantverkskvinnor sålde kaffe, hembakta kakor och varm korv.

Hembygdsparken levde upp och det var som både tradition och förnyelse på en och samma gång. Redan samma dag hördes många nöjda röster bland besökarna, med önskemål om fler sådana evenemang i vår fina hembygdspark.

Tack alla ni som kom och lyssnade, tack till musikerna, funktionärerna, Broby hantverkskvinnor och sponsorerna: Sparbanken Skåne, Musik i Syd och Östra Göinge kommun!

Och tack till Krister Wall, som tog initiativet!